Moderan apartman za odmor

Ruža

Ruža

Samo nekoliko minuta hoda od plaže, u malom idiličnom mjestu Sveti Filip i Jakov u Hrvatskoj, nalazi se Villa Agatha.

Osjećat ćete se kao kod kuće u našem najvećem apartmanu s vrhunskim namještajem.

Unutra ćete pronaći ljupko namješten apartman s dvije odvojene spavaće sobe, novom kuhinjom, prostranom kupaonicom s velikim tušem s kišnim tušem, ljupko namještenim dnevnim boravkom s modernim namještajem i prekrasnom vrtnom terasom.

Apartman obitelji Ruža je apartman za maksimalno 6 osoba (4 odrasle osobe i 2 djece) u prizemlju. Ima stambenu površinu od cca 74 m² i veliku terasu s izravnim pristupom našem uređenom, prostranom vrtu. Apartman ima zaseban ulaz. Pristup stanu moguć je isključivo stepenicama.

Apartman je potpuno renoviran 2014. godine i moderno namješten. Sav namještaj i kuhinjski aparati su obnovljeni.

Radujemo se Vašem dolasku i srdačno Vas pozivamo da doživite našu Hrvatsku.

Uvijek smo tu za naše goste i razgovaramo s vama na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku. Ne ustručavajte se pitati nas za informacije i rado ćemo vaš odmor u prekrasnoj Hrvatskoj učiniti nezaboravnim.

Opremljenost našeg apartmana za odmor:

Prostor za spavanje:

Dvije prostrane spavaće sobe:

  • Soba “Red Ruža” ima udoban bračni krevet širine 1,80 m i dužine 2,00 m te dodatni krevet za jednu osobu širine 80 cm i dužine 200 cm. Podnožja kreveta su otvorena. Ormar, 2 noćna ormarića i lampe za čitanje.
  • Soba “Rosa Ruža” ima udoban bračni krevet širine 1,60 m i dužine 2,00 m te pomoćni krevet za jednu osobu širine 80 cm i dužine 200 cm. Podnožja kreveta su otvorena. Ormar i 2 noćna ormarića s lampama za čitanje.

Svi madraci opremljeni su zaštitama za madrace i čiste se prilikom svake promjene.

Zamračivanje: Sve spavaće sobe mogu se zamračiti griljama s podesivim letvicama. Svi prozori imaju mreže protiv muha koje vas štite od dosadnih nametnika.

Klima uređaji u svakoj spavaćoj sobi osiguravaju hlađenje pri visokim temperaturama. Ovo je uključeno u cijenu.

Dvije spavaće sobe i dnevni boravak imaju parket.

Čista posteljina, toaletni papir, sapun, proizvodi za čišćenje, usisavač, sušilo za kosu, daska za glačanje i glačalo su također dostupni.

Dnevna soba:

U našem apartmanu Ruža nalazi se odvojeni dnevni boravak sa velikim LCD televizorom. Ovo nudi zabavu za mlade i stare. Ovdje možete podignuti noge i opustiti se na udobnom kauču i naslonjaču.

Tu je LCD TV ravnog ekrana sa satelitskim prijemom putem Astre 19.2 s većinom besplatnim njemačkim i DVB-T2 prijemom za hrvatske TV kanale i radio.

Kuhinja:

Velika, dobro opremljena kuhinja nudi sve što vam je potrebno za doručak, ručak i večeru s cijelom obitelji. Kuhinja je kompletno opremljena s perilicom posuđa, velikim hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje, staklokeramičkom pločom za kuhanje s 4 plamenika i napom. Lonci, tave, posude, čaše i pribor za jelo su naravno dostupni. Molimo javite nam ako nešto nedostaje!

Kada stignete, u kuhinji ćete pronaći tekućinu za pranje posuđa, spužvicu za pranje posuđa, vreće za smeće i sredstva za čišćenje. Baš kao i toaletni papir, ova oprema je namijenjena za prvih nekoliko dana. Sljedećih nekoliko dana pronaći ćete sve svoje dnevne potrebe u trgovinama u vašoj blizini. Većinu vremena postoji čak i nekoliko filter vrećica za kavu. Ako nađete i ulje, čaj, kavu, šećer ili začine (od prijašnjih), možete ih s povjerenjem koristiti i pretpostavite da su i dalje OK – stare stvari redovito razvrstavamo!

Kućanski aparati poput tostera, aparata za kavu, mikrovalne pećnice i kuhala za vodu dostupni su u svakom apartmanu i nude vam mogućnost pripreme regionalnih delicija u modernoj kuhinji.

Pokušali smo misliti na sve. Ako vam još uvijek nešto nedostaje, ne ustručavajte se pitati nas. Ovdje smo da pomognemo.

Kuhinja i kupaonica su popločane.

Kupatilo:

Prostrana kupaonica s velikom tuš kadom (140 cm x 80 cm) i tušem, velikim umivaonikom i WC školjkom.

Na zahtjev možemo osigurati sušilo za kosu.

Apartman Ruža ima i perilicu rublja. To znači da s nama možete provesti i duže dane odmora.

Terasa:

Privatna sunčana terasa je natkrivena i opremljena drvenim vrtnim namještajem. Dostupni su jastuci za sjedenje. Ležaljka vas poziva na siestu u hladu ili čitanje.

Ovaj apartman s velikom terasom i izravnim pristupom našem vrtu idealan je ako želite miran odmor, a ipak želite biti blizu mora, plaža i centra mjesta.
Ovdje možete sjediti zajedno i opustiti se. Vaša djeca mogu se sigurno ljuljati u našem ograđenom vrtu.

Na raspolaganju su stalci za sušenje ručnika za plažu.

Razno:

Nudimo vam besplatno parkiranje u našem ograđenom vrtu iu našoj Villi Agatha.

Oprema i posteljina: Početna zaliha posteljine uključena je u cijenu. Kreveti su već pospremljeni po dolasku. Osim toga, dostupna je 1 prostirka za tuširanje i 1 kuhinjska krpa. Rado ćemo vam donijeti svježu posteljinu na promjenu direktno u apartman uz malu nadoplatu.

Internet i WLAN: besplatan pristup internetu putem WLAN-a (WiFi) dostupan je u ovom objektu. Pristupne podatke dobit ćete na licu mjesta.

Ventilator je dostupan ako ne podnosite postojeći klima uređaj. Uvedeno je centralno grijanje za prijelazni period ili zimu.

Izravan pristup lijepo održavanom vrtu s prostorom za roštilj

Obiteljski apartman je apartman za nepušače. Molimo vas da pušite samo izvan stana (npr. balkon) i da zatvorite vrata.

U spremištu ćete također pronaći usisavač, sredstva za čišćenje, dasku za glačanje i glačalo.

Uključive usluge:

  • Dodatni troškovi na temelju potrošnje uključeni su u cijenu (voda, struja, grijanje, smeće)
  • Parkirno mjesto neposredno uz smještaj
  • Boravišna pristojba je uključena u cijenu
  • Internet putem WLAN-a (WiFi)
  • Korištenje klima uređaja u spavaćim sobama

Dodaci:

  • Možemo vam osigurati pranje ručnika uz malu nadoplatu. Sa sobom morate ponijeti ručnike za plažu.

Informacije o dolasku i odlasku:

Informacije o dolasku: Ključevi se predaju prilikom dolaska i odlaska u Villu Agatha. Stan predajemo osobno. Svi gosti prilikom dolaska moraju predočiti važeću osobnu iskaznicu s fotografijom (ne vozačku dozvolu). Nekretnina bi trebala biti dostupna očišćena od oko 15:00 sati na dan dolaska. Dolazak moguć do 21:00 sat.

Informacije o odlascima: Na dan odlaska apartman je dostupan do 9:30 sati. Stan je pometen i za sobom ne ostavlja smeće. Točna primopredaja omogućuje nam da stan vratimo u stanje.

Informacije o rezervacije:

  • Obiteljski apartman predviđen je za do šest osoba – što znači odrasli i djeca zajedno, molimo ne više od šest osoba – a ne šest odraslih plus x djece! Iznimka: Uz šest osoba može se rezervirati i beba do godinu dana.
  • Naša kuća je kuća za nepušače. Stoga u apartmanima nije dopušteno pušenje. Naravno da je dozvoljeno na balkonu i u vrtu. Na balkonima samo sa zatvorenim prozorima i vratima.
  • Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti depozit od 100 eura. Ako se ne pojavite, depozit će biti oduzet.
  • Završno čišćenje naplaćujemo 60 eura.
  • Ukupna cijena se može platiti 7 dana prije dolaska bankovnom doznakom (SEPA) ili se mora platiti u gotovini na dan dolaska.

Pregled rezervacija:

zauzet


Zahtjev za rezervaciju:

Kod nas možete provesti opuštajući odmor sami ili s obitelji. Rezervirajte svoj apartman za odmor u malom dalmatinskom mjestu u Hrvatskoj.

Provjerite cijenu i raspoloživost smještaja: Ruza

Datum vašeg dolaska (od 14.00 sati):

Datum vašeg polaska (do 10:00 sati):

[string_chosen_admin_search_type]

Izabrani broj smještaja:

Odrasli:

Djeca:

 

 

Tražim...

×
Smještaj 1

Unesite svoje podatke

Učitavanje sažetka...

 

Uvjeti i odredbe

Kućna pravila
U Villi Agatha vrijede sljedeća kućna pravila:

  • - Pušenje nije dopušteno
  • - Nema zabava/događaja
  • - Tiho vrijeme između 22:00 i 09:00
  • - Kućni ljubimci nisu dopušteni

Primit ćete e-poruku s detaljima vaše rezervacije. Potreban nam je depozit od   za potvrdu rezervacije. Preostala uplata od   dospijeva 7 dana prije dolaska.
Za rezervacije napravljene u kratkom roku treba platiti puni iznos od  

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Obrada...

Sada možete podnijeti rezervaciju.